Norell Möbler
Kundkorg (0)

Köpvillkor

Norell Möbel AB samarbetar med Klarna AB. Du bör därför även läsa de villkor som gäller vid köp via Klarna och som du finner i vår webshop.
ALLMÄNNA VILLKOR
Dessa köpvillkor gäller för köp utförda av kunder i denna webbshop som ägs och drivs av Norell Möbel AB, Grännavägen 12, Box 163, 578 24 Aneby (org nr 556085-2716). Vi rekommenderar att du läser igenom villkoren noggrant innan du handlar på norellmobel.se.

Köpvillkoren nedan gäller köp i Norell Möbel AB webbutik www.norellmobel.se. För att köpa en produkt i webshopen måste du vara 18 år eller äldre.

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktigheter angående pris och leveranstid.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i produktinformation och kataloger, slutförsäljning samt leverantörers prishöjningar och för att produktbilder inte alltid exakt återger produkternas verkliga utseende. Beställ tyg-, bets- eller läderprov från Norell Möbel AB för bästa information om material och färg. Det gör du enklast på mail, info@norellmobel.se.

BESTÄLLNING AV VAROR
Du kan beställa online 24 timmar om dygnet. Vi hanterar beställningar måndag till fredag från klockan 10-15. Beställningar gjorda utanför denna tid hanteras nästa vardag.

När du gör en beställning skickar vi en orderbekräftelse via e-post till dig. Om Du tycker att bekräftelsen inte stämmer med din beställning ska du snarast meddela Norell Möbel AB detta via telefon 0380-40480 eller e-post info@norellmobel.se.

Du är ansvarig för att den information du anger som ett led i köpet är korrekt, eftersom Norell Möbel AB inte godkänner eller kontrollerar den här informationen.

PRISER OCH BETALNING
Det gällande priset är, med förbehåll för uppenbara skrivfel, det som vid tidpunkten för beställningen anges i den samlade översikten över beställningen innan du godkänner den på webbshopen. Alla priser anges i svenska kronor (SEK) inkl. moms (25 %) och frakt inom Sverige.

När din möbel lämnar fabriken för leverans till dig aktiveras din faktura som skickas till dig med e-post. Vi samarbetar med KLARNA vad gäller faktura- och delbetalning. I vår webbshop kan Du välja mellan att betala hela summan på en gång eller betalning på 3, 6, 12 eller 24 månader. Oavsett betalningstid skall första betalningen erläggas 14 dagar efter faktureringsdatum. Kostnad för de olika betalningsalternativen ser du när du väljer alternativ i kassan.

LEVERANS
Din möbel tillverkas på beställning. När din beställning är registrerad hos Norell Möbel AB kan vi ange en ungefärlig leveranstid. Produktionstid är ca 4-6 veckor. När du fått din orderbekräftelse kan du kontakta kundtjänst på 0380-404 80 eller maila info@norellmobel.se för aktuell leveranstid.

Leverans sker fraktfritt inom Sverige med speditör som Norell Möbel AB anlitar till dörr/port. Den faktiska leveranstiden och tidpunkten beror på avtal med speditören. Varorna levereras monterade och emballerade vid port eller grind vid gata. Kontrollera kartong och emballage och anmäl eventuell skada direkt till chauffören som lämnar dig godset. Inbärning/uppbärning ombesörjes av dig själv. Normalt hjälper chauffören inte till med inbärningen.

Varor som beställts på Norell Möbel AB webbshop levereras uteslutande i Sverige. För pris på frakt till utlandet, kontakta kundtjänst på 0380-404 80 eller info@norellmobel.se.

Norell Möbel AB arbetar med speditörsfirmor som är specialister på möbelhantering. Leverans kan ske från måndag till fredag under normal arbetstid, och vår speditör kontaktar dig för att planera leverans och avtala leveranstidpunkt. Det är ditt ansvar att beställningen kan tas emot. Det är därför viktigt att du försäkrar dig om att de beställda varorna kan komma in genom ytterdörren och in i bostaden till det önskade rummet.

När du fått din orderbekräftelse kan du per telefon begära pris på inbärning i lägenheten. Vi behöver då veta antalet trappor upp och om det finns andra hinder som kan försvåra inbärningen. Ring Norell kundservice 0380-40480 eller sänd e-post på info@norellmobel.se. Inbärningen betalas genom överföring till Norells bankkonto i god tid före leveransen.

VARUMOTTAGNING
Vid leverans av Norell Möbel AB produkter ska Du eller en myndig person som har fullmakt från dig finnas på plats att kvittera mottagandet av varan. Finns det inte någon myndig person på leveransadressen på den avtalade leveranstiden, utgår en leveransavgift på 1200 kronor för ofullbordad leverans och ett nytt datum för leverans ska avtalas.

Leveransavgiften utgår varje gång det inte finns en myndig person som bekräftar mottagandet vid avtalad leverans.

TRANSPORTSKADA
När du mottar din nya möbel är det viktigt att du kontrollerar om det är de korrekta varorna och om det finns synliga skador. Om allt är som det ska kommer fraktpersonalen att be dig om att kvittera mottagandet.

Om emballaget är skadat eller bär andra synliga tecken på defekter ska du på fraktsedeln bara kvittera mottagandet med förbehåll för eventuella skador på innehållet, alternativt inte ta emot varan och be chauffören att ta med den i retur.

Om en vara visar sig vara skadad eller defekt efter uppackning ombes du att snarast, dock senast inom tre dagar från leverans, kontakta vår kundtjänst som hjälper dig att lösa problemet. Detta fråntar dig inte dina rättigheter vad gäller reklamation enligt konsumentköplagen. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst på telefon 0380-404 80 eller e-post: info@norellmobel.se.

ÅNGERRÄTT

Alla varor som säljs av Norell Möbel AB är beställningsvaror som anpassas efter dina önskemål. Vid beställning av varor samtycker du till att Norell Möbel AB påbörjar tillverkningen av din beställning, och din ångerrätt faller därför bort.

AVBESTÄLLNING

Avbeställning av en order kan ske mot en debitering av 10-100% av varans värde, beroende på typ av vara och tidpunkt för avbeställningen.


FÄRGER
Även om Norell Möbel AB har gjort så mycket som är möjligt för att ange färger och kvalitet så noggrant som möjligt, kan färgen på olika bildskärmar variera. Norell Möbel AB kan därför inte garantera att din bildskärm återger färgen helt korrekt. Om du är osäker på färgen kan du beställa ett tyg-, bets eller läderprov i webbshopen eller besöka en av våra återförsäljare där du även kan köpa dina varor direkt.

Färger kan även variera från olika färgbad och tillredningar, och Norell Möbel AB ansvarar därför inte för mindre avvikelser i färgnyanser, vare sig det är i förhållande till färgprov eller bildskärm.

FÖRBEHÅLL
Norell Möbel förbehåller sig rätt att ändra felaktigt angivna priser på Webshopen. Det är alltid priset i orderbekräftelsen som gäller. Skulle detta inte stämma med det som du uppfattar som varans pris, måste du senast inom ett dygn efter erhållande av bekräftelsen kontakta Norell Möbel AB för klargörande. Om Du inte är överens med Norell Möbel AB vid detta tillfälle, äger Du rätt att avbeställa varan kostnadsfritt.

FORCE MAJEURE
Norell Möbel AB befrias från att fullgöra leverans om det rätta fullgörandet därav förhindras på grund av omständighet utanför dess kontroll och som Norell Möbel AB skäligen inte kunde ha räknat med vid avtalets träffande och vars följder skäligen inte kunnat undvikas eller övervinnas, såsom arbetskonflikt, eldsvåda, olycksfall, krig, myndighets beslut eller annat förhållande som har legat utanför Norell Möbel AB kontroll och som väsentligen inverkar på Norell Möbel AB rätta fullgörande av avtalet. Leverans ska dock fullgöras så snart sådant förhållande upphör, om du inte dessförinnan avbeställt varan.

PERSONUPPGIFTSBEHANDLING
Norell Möbel AB behandlar dina personuppgifter enligt Persondatalagen och vad som framgår här.